Sådan är din hund
DIN HUND's HUNDOSKOP
🙂 VÄDUREN 20 Mars - 19 April
"Jag är", säger denna vovve. En hund influerad av planeten Mars är en fighter med stort mod som gillar att prova på nytt. Väduren är en initiativrik hund med en stark tävlingsinstinkt, och den markerar tydligt sitt revir. Den kan dock vara extra känslig runt huvudet, här finns ju den nyfikna nosen och den lätt överaktiva hjärnan.
Rosa, klarblått och vitt är färger som passar denna hund. Stenar som smyckar kan vara rubin, agat eller karneol.

 😀 OXEN 20 April - 20 Maj
Oxhunden visar stolt att "jag äger". En varelse influerad av planeten Venus söker skönhet och balans i livet. Men hunden har samtidigt ett mycket starkt behov av stabila relationer och trygghet. Det här är en mångsidig, uthållig och praktiskt lagd vän som gillar rutiner. "Stark som en oxe" som man säger, men med känslig nacke och hals.
Mörkgrönt, rosa, brunt och alla blå nyanser rekommenderas - och varför inte smycka halsbandet med en gnistrande smaragd.

 TVILLINGARNA 21 Maj - 20 juni
Tvillinghunden är en dubbelnatur som utstrålar "jag tänker". Denna yviga och sociala hund älskar att kommunicera med omgivningen och vara i ständig rörelse. En vovve influerad av Mekurius är lekfull som få, nyfiken och full av humor och överraskningar. Tvillinghunden kan vara känslig på tassarna, fram- och bakbenen, lungorna och revbenen.
Ljusblå nyanser, pärlgrått och ljusgrönt är passande färger och du kan smycka din älskling med akvamarinoch silver.

🤩 KRÄFTAN 21 Juni - 21 Juli
"Jag känner", säger Kräfthunden. Den här varelsen är influerad av månen. Det är ganska konservativ vovve som älskar hemmet och familjen och vill att allt ska vara som förut. Kräfthunden är känslig och lättsårad till sin natur - och extra känslig runt mage, diafragma, lungor och lymfsystem. Den är nyfiken på omvärlden men har samtidigt starka beskyddarinstinkter.
Lavendel, lila, ljusgult och silver är rätt färger. Smycka med månsten och pärlor.

😉 LEJONET 22 Juli - 22 Augusti
"Jag vill", ryter Lejonhunden om den inte får vara i centrum. En vovve influerad av solen är stolt och ambitiös och älskar glans och glamour. Den här hunden har en säregen dragningskraft som den älskar att visa. Lejonhunden är kraftfull, men var uppmärksam på hjärtat och ryggraden som kan vara känsliga.
Gärna glitter och guld på halsbandet och accessoarer i purpur, solgult och orange. Smycka ditt Lejon med röda stenar och kanske en maffig topas.

😘 JUNGFRUN 23 Augusti - 22 September
" Jag analyserar", säger hunden som vill att allt ska vara perfekt. En noggrann, hjälpsam och försiktig livskamrat med öga för detaljer. Praktiskt lagd - och kreativ - avskyr vovven slöseri. Varför slänga en tidning som kan fungera som leksak och slitas i tusen bitar? Hunden är influerad av planeten Merkurius och har ett känsligt nervsystem.
Jungfrun passar i jordfärger, skogsgrönt och vitt och kan smyckas med en vit eller grön jade.

😎 VÅGEN 22 September - 22 Oktober
Våghunden, denna fyrbenta zenmäst-are, strävar efter harmoni. Influerad av Venus påminner vovven sig själv om att "jag balanserar". En förespråkare för rättvisa, med förkärlek för att argumentera i syfte att finna den rätta vägen. En utomordentlig diplomat som tycker aom att samarbeta och ha ett socialt liv. Viktigt är att hålla njura, hormoner och balanssinne i schack.
Alla pastellfärger passar, men främst ljusblått och rosa. Smycka med en vacker opal.

 SKORPIONEN 23 Oktober - 21 November
"Jag förvaltar", säger denna passionerade, kraftfulla och intensiva hund som är nyfiken på det fördolda. En detektiv som vill gå till botten med allt, som avslöjar dina hemligheter och ser rakt igenom dig. Influerad av Pluto, som står för transformation och återfödelse, är vovven mycket sårbar under ytan. Känsliga områden är nosen, tarmarna och i äldre år även prostata och livmoder.
Passar i svart, djuprött, vinrött och brunt och har en förkärlek för nitar, metall och läder. Smycka med blodsten.

 SKYTTEN 22 November - 21 December
"En lättsam hund", som inte gräver ner varken sig själv eller benen för djupt. Skytten ser möjligheter och gläfser glatt "jag förstår". En entusiastisk och vidsynt filosof med stark längtan efter expansion och frihet. En hund influerad av Jupiter förmedlar optimism och välvilja och är alltid redo att vidga sina vyer och njuta av varje nytt intryck. Känsliga områden är höft, lever, lår och korsben,
Omslut hunden i höstfärger, gult, rost och orange och smycka med en turkos.

🤭 STENBOCKEN 22 DEcember - 20 Januari
"Jag använder", förklarar familjens bror duktig. Influerad av Saturnus står Stenbocken för ansvar och mognad. Systematisk och organiserad, med allt tålamod och all tid och uthållighet i världen. Stenbocken tycker om det felfria och kan ibland vara väl allvarsam och seriös. Lyx är onödigt, status uttrycker man genom sin pondus. Håll uppsikt över päls, skelett och tänder
Alla bruna nyanser, indigo och mörkgrönt passar. Smycka hunden med en svart onyx eller en respektingivande diamant.

🙃 Vattumannen 21 Januari - 18 Februari
"Det här är" en rebell med stort behov av frihet. Hunden äger en utpräglad intuitiv förmåga och ylar "jag vet". Influerad av Uranus, som står för uppvaknande och oberoende, kan Vattumannen få plötsliga insikter, snappa upp vibbar och överraska dig ordentligt. Det är samtidigt en drömmare, kan försvinna in i sin egen värld. Ben och mage/tarmsystem är känsliga.
Passande färger är klarblå, koboltblå, silvergrå och havsgrönt. Smycka med turkos,malakit och akvamarin.

🤨 FISKARNA 19 Februari - 19 Mars
Zodiakens största drömmare vill vara ett med världsalltet. "Jag tror", deklarerar Fiskhunden, som har en fantasi utan motsvarighet. Influerad av Neptunus bekantar sig vovven med den icke materiella världens alla dofter, färger och former, det som är dolt för dig. En fin och introspektiv hund med en gränslös inställning till livet. Känsliga områden kan vara tassar och klor.
Låt hunden ligga  och drömma på en smaragdgrön filt och smycka med smaragder och ametister.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Tina | Svar 27.04.2012 02.15

Super bra hundoskop! Stämmer till 100% för min tvilling Polly. http://cutiepiepolly.blogspot.se/

Ing-Britt | Svar 01.12.2011 10.03

Hej Anita !
Roligt att du gillade hundoskopskalendern, helt ok att du lånar den till din hemsida.
Kram tillbaka Ing-Britt

Anita Åkesson | Svar 30.11.2011 14.48

Hej..jag gillade ditt hundoskop..jag lånade det, hoppas det är ok. annars får du sej ifrån så tar jag bort det ifrån min sida.
Kram Anita .Kiibumbies kennel..

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

27.07 | 19:01

Syrran hälsar & tackar.

...
19.07 | 17:27

Ok, stolt moster Olga (Becky) hälsar så gott! 🐶😘

...
06.02 | 19:44

En kull i höst planeras, där det kan bli både vitt & svart.

...
05.02 | 11:14

Hej

Planerar du att ha någon kul med vita eller svarta under 2016?

Hälsn Susanne

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS